• AUTO FEEDING AND PACKING SYSTEM
  • AUTO FEEDING AND PACKING SYSTEM
  • Biscuit Packing Machine with two feeders
  • IMG_5288

About Songben

Qingdao Songben Packing Machinery Co., Ltd iki diadegaké ing tanggal 1 November, 2003, iku sawijining perusahaan profesional otomatis guling mesin packing, gedhe-ukuran otomatis Gong garis produksi materi, mesin packaging related kanggo ndhukung produk elektronik, impor lan ekspor internasional perdagangan saka nasional Enterprises dhuwur-tech. Matsumoto International Trade Co., Ltd. kasusun saka Qingdao, Qingdao pirus Electronics Co., Ltd., iki markasé ing Qingdao, Langkawi Shandong, area 50 hektar, ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan, aset tetep 30 yuta Yuan, output taunan 50 yuta Yuan. Company in Beijing, Shanghai, Guangzhou, Zhengzhou, Zhongshan, lan sapiturute Yishui lan luwih saka sepuluh provinsi lan kutha negoro, karo kantor. Ngenalaken produk-produk sing padha ing teknologi domestik lan manca ing premis sing sawise poto-pembangunan lengkap, kawangun sistem pepak produk Machine Series Packing otomatis lan ngarep lan pelanggan luar negeri. pasukan kuwat technical, talent technical, adoh ahead ing industri, karo gelar profesional senior lan luwih saka 20 engineers teknisi.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.