Babagan awake dhewe

IMG_5288

Qingdao Songben Packing Machinery Co., Ltd Iki diadegaké ing tanggal 1 November, 2003, punika profesional Produsèn otomatis guling mesin packing, gedhe-ukuran otomatis garis produksi materi Gong, packaging mesin related kanggo ndhukung produk elektronik, impor lan ekspor internasional perdagangan saka Enterprises dhuwur-tech nasional. Matsumoto International Trade Co., Ltd. kasusun saka Qingdao, Qingdao pirus Electronics Co., Ltd., iki markasé ing Qingdao, Langkawi Shandong, area 50 hektar, ibukutha kedhaftar saka 5 yuta Yuan, aset tetep 30 yuta Yuan, output taunan 50 yuta Yuan. Company in Beijing, Shanghai, Guangzhou, Zhengzhou, Zhongshan, lan sapiturute Yishui lan luwih saka sepuluh provinsi lan kutha negoro, karo kantor. Ngenalaken produk-produk sing padha ing teknologi domestik lan manca ing premis sing sawise poto-pembangunan lengkap, kawangun sistem pepak Machine Packing otomatis 

produk Series lan ngarep lan luar negeri pelanggan. pasukan kuwat technical, talent technical, adoh ahead ing industri, karo gelar profesional senior lan luwih saka 20 engineers teknisi. Saiki perusahaan nduweni kapasitas ngasilaken dhuwur-bahan guling otomatis mesin packing 500 set kapasitas produksi, punika basa produksi paling gedhé kanggo mesin guling packing otomatis. Company mrodhuksi sawetara sing kebak mesin packaging, kanthi otomatis horisontal (guling) Universal dhuwur-kacepetan mesin packaging, nyilikake mesin packing lan panas nyilikake open, ora care kothak roti mesin guling diinget, film sabanjure ing feed dikirim kanggo koleksi packaging mesin, saben siji utawa baris koleksi amba saka mesin packaging, kothak multi-baris tanpa dateng lan karbon wheel biscuit mesin packaging mesin werna luwih saka sepuluh jinis produk. Bisa digunakake digunakake ing tas utawa barel beras mi vermicelli mie lan panganan penak liyane, babak ora duwe aturan baku utawa roti kothak, roti beras salju, packing macem-macem ngalangi biasa, krupuk, coklat, coklat, susu, wedang, cangkir yogurt nguntungke, sorbet, wafer, mie (Lebokake mie), film steamed, disinfection karpét nganggo tableware disinfection, sinetron, kabutuhan sedina, Kosmetik, SIM, medicine, kothak medicine, Papan medicine, tas infus, obat-obatan, nggulung saka kertas jamban, produk resikan, cake rembulan, pastries , roti, nulis, majalah, sayuran seger, laut, laut, pangan beku, pangan beku (dumpling beku, beku roti steamed cilik, bal beku, lan sapiturute) lan produk ngalangi liyane packaging. Products nggunakake teknologi paling anyar ing Jepang, komponen transmisi komponen electrical utama sing dipilih saka Jepang, Jerman lan negara-negara maju liyane, kinerja stabil, dipercaya, prasaja, rumiyin dateng pangguna, iku perusahaan otomatis lan ukuran sing operasi bakal milih piranti. Kanthi "teknologi menang, layanan pisanan" filsafat bisnis, Qingdao Matsumoto Packaging Machinery Co., Ltd. wis dadi pelopor indhustri ilmu lan teknologi, dibukak pisanan domestik lan internasional tingkat lanjutan bisa iso dibandhingke menyang SG Series anyar otomatis 3 / 5 servo diinstal tanpa lapis tuberous nyonggo, pisanan SF-CW-otomatis servo-jinis multi-saben ora kothak care mesin pesawat packaging, pisanan full arsitektur mbukak saka SF-C-otomatis kacepetan dhuwur guling mesin packing dual-servo, sa SF- R-jinis dipakani otomatis servo-jinis nyilikake packaging line produksi mesin, mesin pisanan Taiwan lan Jepang OM otomatis dhuwur-kacepetan cartoning lan liyane. produk kita nutupi pangan, biasa, wedang, hardware, kosmetik, pharmaceutical lan industri.

"Wei kurban sing pelanggan tenan kudu prodhuk, kanggo kedhaftar kanggo ngatasi masalah Ta Pria Bao Zhuang," adhedhasar idea, Gong Si aktif berkembang produk anyar, Yinjin saka Jerman, Italia, Swiss, Jepang lan negara liyane advance teknologi sing ngidini sing produk tansah lumaku ing ngarep industri mesin packaging, kerjasama tulus karo pelanggan akeh industri ngidini kita kanggo dadi profesional kedhaftar konsultan machinery packaging. "integritas, layanan, inovasi, pembangunan" iku bisnis dislametaké perusahaan lan konsep layanan. We sing dipandu dening prinsip iman apik kanggo pasar kanggo pahala layanan customer kualitas lan nguber terus inovasi, hard karya, kanggo nggawe mesin packaging Co., Ltd. Qingdao Matsumoto, luwih pembangunan lan wutah ing stabilitas. kanthi teknologi majeng, kualitas dipercaya, rega cukup, sampurna layanan, Qingdao Packing Machinery Co., Ltd. wis dadi packaging industri mesin anjog kondhang Enterprises. Perusahaan nderek iman, layanan, inovasi, pangembangan waé bisnis, adhering kanggo persatuan, positif, angka optimistis collaboration, iku cumadhang kanggo ngupaya pembangunan umum karo masyarakat, long-term hubungan pengusaha stabil, perusahaan kanthi saé nampani domestik lan jaban rangkah teka kanggo ngunjungi pituduh.