mesin

2144
4214211
IMG_5193
IMG_5192
1121
123
4214
3213

SONGBEN PACKING ENGINEERING CO., LTD fokus ing prodhuksi mesin packing. Ing komponen sing diimpor, minangka kualitas dijamin. Contone, ing Micros ngalih belongs kanggo OMRON lan tetep nglacak MOTOR belongs kanggo PANASONIC. Salajengipun, ana akeh designs majeng sing bisa nggawe proses packing luwih gampang saka sadurunge. Desain sealing vertikal pindho bakal segel produk liyane Hermetic.

Yen arep kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk kita, hubungi kita.