Service

PIC_0004
PIC_2865
PIC_2861
服务 1
PIC_3984
DPP_0005696
DPP_0005693

Excepting kanggo hubungan antarane perusahaan lan Staff, hubungan antarane klien punika bagean pinunjul ing perusahaan, kang kita bisa nelpon hubungan iki "Service". Service, minangka jeneng sawijining katut, punika kegiatan loro-cara, kang perlu kanggo komunikasi lan ngrembug solusi sing paling apik sing loro katelu setuju. Nanging ana ing endi-endi ing proses bisnis. SONGBEN nampani klien kita kanggo ngunjungi pabrik kita, kang bakal menehi pangerten langsung saka produk kita. Minangka kanggo layanan sawise-sales, kita bakal ngirim engineers layanan kanggo ndandani barang, yen masalah ora bisa ditanggulangi gampang. Ana sing matur lawas ing China: kawitan pelanggan! Ing cara, ing SONGBEN, iku Kabeh babagan Sampeyan!