Team

IMG_4394

Ora ana TEAM, ora ana COMPANY. Team, minangka unsur dhasar nanging penting, peran penting ing perusahaan. Kamanunggalan tim nduweni pengaruh langsung ing efficiency karya. Dadi kita perusahaan kebayar waé kanggo bangunan tim. Sawetara iku, kelompok Langkat lan united bakal nambah semangat Staff kanggo nggawe Nilai kanggo perusahaan supaya tetep bakal berkembang lan tuwuh luwih cepet lan luwih cepet. Ora banget, SONGBEN fokus ing bangunan tim, salah siji. Kegiatan rinci kalebu travel Staff, partai Staff, etc. Gambar nggambarake tim sawise-sales nalika padha kesah Jepang dening kapal Taishan.

tim dodolan kita bisa dipérang dadi rong bagéan - departemen perdagangan domestik lan departemen saka perdagangan internasional. Sauntara kuwi, ing klompok perdagangan internasional bakal pindhah ing luar negeri kanggo Wacana kang bakal nggedhekake orane katrangan kita bisnis lan njembarake Staff kang Horizons.

Lan sawetara pujawali penting bakal ngrayakake ing perusahaan SONGBEN, kayata mengeti 10th saka founding saka SONGBEN PACKING ENGINEERING CO., LTD.

Kabeh aktivitas iki sing diatur kanggo ningkataké koyo harmoni lan Amity. Kita pracaya kuwat sing ora tim, ora SONGBEN.

IMG_6708
IMG_3485
IMG_6715
1231231qeqw】
IMG_6475
qweqq