Dubai, Kita Rawuh!

Machines Exhibition Food International Dubai  punika expo paling gedhé lan paling penting ing wilayah agêng-wétan, kang menehi kita kasempatan kanggo pirembagan bab kerjasama bisnis karo saben pasuryan liyane kanggo ngadhepi. Akibaté, Qingdao SONGBEN PACK AG ING ENGINEERING CO., LTD bakal njupuk bagéyan ing expo iki ing Dubai, ing Emirat Arab united saka 6 Nov. 8 Nov. taun. Alamat lengkap iku Dubai World Trade Center, lan kita Booth  ora ana. iku Z4-40. Welcome kanggo komunikasi karo kita.

222


wektu Post: Aug-03-2018