Ing Road ALLPACK

ALLPACK punika expo paling gedhé ing Indonesia, kang ngemu saben taun. Qingdao SONGBEN PACK AG ING ENGINEERING CO., LTD bakal melu ing pameran ALLPACK ing Jakarta, INDONESIA saka 17 Nov. 20 Nov. taun. Lan Booth  ora ana. iku AE023. We becik welcome comings Panjenengan.

111


wektu Post: Aug-03-2018