машинска

2144
4214211
IMG_5193
IMG_5192
1121
123
4214
3213

SONGBEN ПАКУВАЊЕ МАШИНИ CO., LTD фокусира на производство на пакување машини. Компонентите се увезуваат, како што се гарантира квалитетот. На пример, илјада префрлат припаѓа OMRON и серво мотор припаѓа на Panasonic. Исто така, постојат многу напредни дизајни, кои може да се направи процесот на пакување полесно отколку порано. двојно вертикална запечатување дизајн ќе ја запечати производи повеќе херметички.

Ако сакате да дознаете повеќе за нашите производи, ве молиме контактирајте со нас.