Сервис

PIC_0004
PIC_2865
PIC_2861
服务 1
PIC_3984
DPP_0005696
DPP_0005693

Освен за односот меѓу компанијата и вработените, односот помеѓу клиентите е значаен дел во една компанија, што можеме да го наречеме овој однос "сервис". Услуги, како што сугерира името, е двонасочна активност, која треба да комуницираат и да дискутираат за најдобрите решенија кои двете страни се согласуваат. Таа постои насекаде во процесот на бизнис. SONGBEN поздравува нашите клиенти да ја посетите нашата фабрики, кои ќе ви даде директна разбирање на нашите производи. Како и за по-продажба на услуги, ние ќе ја испрати инженери за да го надминете производи, ако проблемот не може да се реши лесно. Постои една стара поговорка во Кина: клиенти на прво место! На ист начин, на SONGBEN, тоа е за сите вас!