тим

IMG_4394

NO TEAM, не компанијата. Тим, како основни, но важен елемент, игра важна улога во една компанија. Единството на тимот има директно влијание врз ефикасноста на работата. Значи, нашата компанија посветува внимание на градење на тимот. Во меѓувреме, братска и обединета група ќе ги мотивира своите вработени да се создаде вредност за компанијата, така што фирмата ќе се развива и расте побрзо и побрзо. Не е исклучок, SONGBEN се фокусира на градење на тим, или. Деталните активност вклучува патување на персоналот, партијата на персоналот, итн. На фотографиите прикажуваат репрезентација по-продажба, кога тие патувале во Јапонија со брод Taishan.

Нашиот тим за продажба може да се подели на два дела - на одделот за домашната трговија и Министерството за меѓународната трговија. Во меѓувреме, групата на меѓународната трговија ќе одат во странство за изложбата која ќе се прошири опсегот на нашите бизнис и да ги прошири хоризонтите персоналот.

И некои важни годишнини ќе се слави во SONGBEN компанија, како што се 10-годишнината од основањето на SONGBEN ПАКУВАЊЕ МАШИНИ CO., LTD.

Сите овие активности се организирани со цел да се промовира чувство на хармонија и пријателство. Ние цврсто да верувам дека нема тим, без SONGBEN.

IMG_6708
IMG_3485
IMG_6715
1231231qeqw】
IMG_6475
qweqq