Дубаи, што се доаѓа!

Дубаи Меѓународниот Храна Машини за обработка на изложбата  е најголем и најважен саем во средината на исток област, која ни дава шанси да се зборува за бизнис соработка со едни со други лице во лице. Како резултат на тоа, Кингдао SONGBEN ПАК AG ИНГ МАШИНИ CO., LTD ќе земат учество во овој саем во Дубаи, Обединетите Арапски Емирати од 6 ноември - 8. ноември оваа година. Целосна адреса е Дубаи Светскиот трговски центар, а нашиот штанд  НЕ. е Z4-40. Добредојдовте да комуницираат со нас.

222


Време на мислењето: Aug-03-2018