На патот на ALLPACK

ALLPACK е најголемиот саем во Индонезија, која го има секоја година. Кингдао SONGBEN ПАК AG ИНГ МАШИНИ CO., LTD ќе учествуваат во ALLPACK изложба во Џакарта, Индонезија од 17 октомври-20 октомври оваа година. И штанд  NO. е AE023. Им посакуваме топло добредојде на вашите доаѓања.

111


Време на мислењето: Aug-03-2018