Добредојдовте на нашиот нов веб-страница!

Новиот официјалната веб-страна на Кингдао SONGBEN ПАКУВАЊЕ МАШИНИ CO., LTD ја стави во трчање формално. Деталните информации за нашите производи обновено. Добредојде на нашите партнери и пријатели да ја посетите оваа веб страница. И ние искрено ќе се вашите предлози.

новото име на домен: http://www.cnsongben.com

Новиот e-mail: songben@cnsongben.com

IMG_5288


Време на мислењето: Aug-16-2018