machining

2144
4214211
IMG_5193
IMG_5192
1121
123
4214
3213

SONGBEN paketim makineri CO., LTD fokusohet në prodhimin e makinave paketim. Komponentët janë të importuara, pasi cilësia është e garantuar. Për shembull, Micros kaloni takon OMRON dhe Servo Motor takon PANASONIC. Për më tepër, ka shumë dizajne të avancuara që mund të bëjë procesin paketim më të lehtë se më parë. Dizajni i dyfishtë nënshkrimin vertikal do të vulosë produktet më hermetik.

Nëse dëshironi të mësoni më shumë në lidhje me produktet tona, ju lutem na kontaktoni.