shërbim

PIC_0004
PIC_2865
PIC_2861
服务 1
PIC_3984
DPP_0005696
DPP_0005693

Me përjashtim për marrëdhëniet në mes të kompanisë dhe stafit, marrëdhënia në mes të klientëve është një pjesë e rëndësishme në një kompani, të cilat ne mund të quajmë këtë lidhje "Shërbimi". Shërbimit, si emrin e saj nënkupton, është një aktivitet i dyanshëm, i cili ka nevojë për të komunikuar dhe për të diskutuar zgjidhjet më të mira se të dyja palët bien dakord. Ajo ekziston kudo në procesin e biznesit. SONGBEN mirëpret klientët tanë për të vizituar fabrikat tona, të cilat do të ju jap një kuptim të drejtpërdrejtë të produkteve tona. Sa për pas shitjes shërbimi, ne do të dërgojë inxhinierë të shërbimit për të rregulluar produkte, nëse problemi nuk mund të zgjidhet lehtë. Ekziston një thënie e vjetër në Kinë: klientët e parë! Në të njëjtën mënyrë, në SONGBEN, kjo është e gjitha në lidhje me ju!