ekip

IMG_4394

JO TEAM, asnjë kompani. Ekipi, si një element themelor, por i rëndësishëm, luan një rol thelbësor në një kompani. Uniteti i një ekipi ka një ndikim të drejtpërdrejtë në efikasitetin e punës. Pra, kompania jonë i kushton vëmendje të ndërtimin e ekipit. Ndërkohë, një grup vëllazëror dhe të bashkuar do të motivojë stafin e tyre për të krijuar vlerë për kompaninë në mënyrë që firma do të zhvillohet dhe të rritet më të shpejtë dhe më të shpejtë. Jo përjashtimisht, SONGBEN fokusohet në ndërtimin e ekipit, ose. Aktiviteti i detajuar përfshinë udhëtimin e stafit, parti e stafit, etj. Fotografitë përshkruaj ekipin pas-shitjes, kur ata udhëtuan për në Japoni me anije Taishan.

Ekipi i shitjes ynë mund të ndahet në dy pjesë - në departamentin e tregtisë së brendshme dhe të departamentit të tregtisë ndërkombëtare. Ndërkohë, grupi i tregtisë ndërkombëtare do të shkojnë jashtë vendit për ekspozitë e cila do të zgjerojë fushën e biznesit tonë dhe të zgjerojnë horizontet e stafit.

Dhe disa përvjetorë të rëndësishëm do të festohet në kompaninë SONGBEN, të tilla si 10-vjetorit të themelimit të SONGBEN paketim makineri CO., LTD.

Të gjitha këto aktivitete janë organizuar për të nxitur ndjenjën e harmonisë dhe miqësia. Ne besojmë fuqimisht se asnjë ekip, nuk ka SONGBEN.

IMG_6708
IMG_3485
IMG_6715
1231231qeqw】
IMG_6475
qweqq