Në rrugën e ALLPACK

ALLPACK është expo më i madh në Indonezi, e cila mban çdo vit. Qingdao SONGBEN PACK AG ING Makineri CO., LTD do të marrin pjesë në ekspozitën ALLPACK në Xhakartë, Indonezi nga tetor 17 në 20 tetor të këtij viti. Dhe kabinë  NO. është AE023. Ne mirëpresim ngrohtësisht ardhjet tuaja.

111


Ora Post: Aug-03-2018