Mirë se vini në tonë të ri Website!

I ri Web Site zyrtar i QINGDAO SONGBEN Packaging Machinery CO., LTD ka vënë në drejtimin zyrtarisht. Informacioni i detajuar i produkteve tona ka përditësuar. Mirë se vini partnerët dhe miqtë tanë për të vizituar këtë faqe interneti. Dhe ne do të marrë sinqerisht sugjerimet tuaja.

Emri i ri domain: http://www.cnsongben.com

E re e-mail: songben@cnsongben.com

IMG_5288


Ora Post: Aug-16-2018