• AUTO FEEDING AND PACKING SYSTEM
  • AUTO FEEDING AND PACKING SYSTEM
  • Biscuit Packing Machine with two feeders
  • IMG_5288

ngeunaan Songben

Qingdao Songben paking mesin Co., Ltd didirikan dina November 1, 2003, mangrupakeun produsén profésional otomatis bantal mesin packing, badag skala otomatis Gong garis produksi bahan, mesin bungkusan patali ngarojong produk éléktronik, impor sarta ékspor internasional dagang tina nasional usaha tinggi-tech. Matsumoto International Trade Co., Ltd. ngawengku Qingdao, Qingdao pirus Electronics Co., Ltd., ieu kantor pusatna di Qingdao, Propinsi Shandong, hiji wewengkon 50 acres, ibu kadaptar ti 5 juta yuan, aset tetep 30 juta yuan, output taunan 50 juta yuan. Parusahaan di Beijing, Shanghai, Guangzhou, Zhengzhou, Zhongshan, jsb Yishui tur leuwih ti sapuluh propinsi tur kota nasional, kalawan kantor. Bubuka produk sarupa dina téhnologi canggih domestik jeung luar nagri handapeun premis anu sanggeus timer ngembangkeun lengkep, ngawangun hiji sistem lengkep pikeun produk Mesin Series Packing otomatis tur meunang imah jeung konsumén mancanagara. gaya kuat teknis, bakat teknis, jauh payun di industri, kalayan judul profésional senior na leuwih ti 20 insinyur sarta technicians.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.