Tentang Kami

IMG_5288

Qingdao Songben paking mesin Co., Ltd Didirikan dina November 1, 2003, mangrupakeun profésional produsén otomatis bantal mesin packing, badag skala otomatis garis produksi bahan Gong, bungkusan mesin patali ngarojong produk éléktronik, impor sarta ékspor internasional dagang tina usaha tinggi-tech nasional. Matsumoto International Trade Co., Ltd. ngawengku Qingdao, Qingdao pirus Electronics Co., Ltd., ieu kantor pusatna di Qingdao, Propinsi Shandong, hiji wewengkon 50 acres, ibu kadaptar ti 5 juta yuan, aset tetep 30 juta yuan, output taunan 50 juta yuan. Parusahaan di Beijing, Shanghai, Guangzhou, Zhengzhou, Zhongshan, jsb Yishui tur leuwih ti sapuluh propinsi tur kota nasional, kalawan kantor. Bubuka produk sarupa dina téhnologi canggih domestik jeung luar nagri handapeun premis anu sanggeus timer ngembangkeun lengkep, ngawangun hiji sistem lengkep pikeun Mesin Packing otomatis 

produk seri na meunang imah jeung mancanagara konsumén. gaya kuat teknis, bakat teknis, jauh payun di industri, kalayan judul profésional senior na leuwih ti 20 insinyur sarta technicians. Ayeuna parusahaan boga kapasitas ngahasilkeun tinggi-grade bantal otomatis mesin packing 500 sét kapasitas produksina, nyaeta dina dasar produksi pangbadagna pikeun mesin bantal packing otomatis. Parusahaan ngahasilkeun rentang pinuh ku mesin bungkusan, pinuh otomatis horizontal (bantal) Universal-speed tinggi mesin bungkusan, ngaleutikan mesin paking jeung panas ngaleutikan oven, teu ngurus kotak biskuit mesin bantal packing, film hareup dina eupan dikirim ka kumpulan bungkusan mesin, sakaligus tunggal atawa baris koleksi badag mesin bungkusan, kotak multi sakaligus tanpa percaya jeung karbon kabayang kueh garing mesin bungkusan mesin coding leuwih ti sapuluh rupa produk. Bisa loba dipaké dina kantong atawa tong béas mie bihun mi na pangan genah sejen, babak teratur atawa biskuit kuadrat, muih béas salju, paking rupa solid biasa, Crackers, coklat, coklat, susu, inuman, cangkir yogurt haseum, sorbet, wafer, mie (bungkus mie), pilem steamed, disinfection tableware, disposable tableware disinfection, sabun, kaperluan sapopoé, kosmétik, kartu, ubar, buleud ubar, dewan ubar, tas infusion, obat, gulungan kertas toilet, produk Saniter, jajan bulan, pastries , roti, tulis, majalah, sayuran seger, seafood, seafood, kadaharan beku, kadaharan beku (pangsit beku, beku roti steamed leutik, bal beku, jsb) jeung produk solid séjén bungkusan. Produk ngagunakeun téhnologi pang anyarna di Jepang, komponén transmisi komponén listrik utama dipilih ti Jepang, Jerman jeung nagara berkembang sejen, kinerja stabil ngandung, bisa dipercaya, basajan, deeply trust pamaké urang, nya éta perusahaan pikeun ngajadikeun otomatis tur skala operasi bakal dipilih alat. Jeung "téhnologi unggul, layanan mimiti" falsafah bisnis, Qingdao Matsumoto bungkusan mesin Co., Ltd. geus jadi pelopor industri sains jeung teknologi, dibuka heula domestik jeung internasional tingkat canggih tiasa comparable ka SG Series anyar otomatis 3 / 5 servo dipasang tanpa padding tuberous Prop, mimitina SF-CW-otomatis servo-tipe multi baris euweuh kotak perawatan mesin set bungkusan, kahiji pinuh arsitéktur buka tina SF-C-otomatis speed tinggi bantal mesin packing dual-servo, sa SF- R-tipe dahar otomatis servo-tipe ngaleutikan kemasan garis produksi mesin, mesin munggaran Taiwan jeung Jepang Om otomatis-speed tinggi cartoning sareng nu sanesna. produk urang nutupan dahareun, susu, inuman, hardware, kosmetik, farmasi sarta industri lianna.

"Wei nawiskeun para nasabah maranéhna bener butuh produk, pikeun pamaké pikeun ngajawab masalah Ta Gedong Bao pameget," dumasar kana gagasan, Gong Si aktip ngembangkeun produk anyar, Yinjin ti Jerman, Italia, Switzerland, Jepang jeung nagara séjén ngeunaan téhnologi canggih anu ngamungkinkeun maranéhna The produk salawasna leumpang di forefront industri mesin bungkusan, kerjasama ikhlas jeung konsumén di loba industri ngamungkinkeun urang pikeun jadi profésional pamaké konsultan mesin bungkusan. "Integritas, jasa, inovasi, ngembangkeun" nyaéta tujuan bisnis parusahaan jeung konsép jasa. Simkuring anu dipandu ku prinsip iman alus keur pasar pikeun ganjaran layanan palanggan-kualitasna alus sarta ngungudag sinambung inovasi, gawé teuas, sangkan mesin bungkusan Co., Ltd. Qingdao Matsumoto, beuki ngembangkeun sarta pertumbuhan di stabilitas. jeung téhnologi canggih, kualitas dipercaya, harga nu lumrah, layanan sampurna, Qingdao paking mesin Co., Ltd. geus jadi bungkusan industri mesin anjog well-dipikawanoh usaha. Pausahaan kieu iman, jasa, inovasi, ngembangkeun Tujuan bisnis, adhering ka persatuan, positif, nilai optimis tina kolaborasi, daék neangan ngembangkeun umum kalayan masarakat, jangka panjang hubungan koperasi stabil, parusahaan warmly ngabagéakeun domestik jeung luar negeri datangna nganjang hidayah ka.