Machining

2144
4214211
IMG_5193
IMG_5192
1121
123
4214
3213

SONGBEN paking mesin CO., LTD museurkeun kana ngahasilkeun mesin paking. Komponén nu diimpor, sakumaha kualitas nu dijamin. Contona, dina micros pindah milik OMRON na SERVO motor milik Panasonic. Saterusna, aya loba desain canggih nu bisa nyieun proses packing gampang ti méméh. Desain sealing nangtung ganda bakal ngégél produk leuwih hermetic.

Lamun hoyong diajar ngeunaan produk urang, mangga ngahubungan kami.