palayanan

PIC_0004
PIC_2865
PIC_2861
服务 1
PIC_3984
DPP_0005696
DPP_0005693

Excepting keur hubungan antara parusahaan jeung staf, hubungan antar klien mangrupakeun bagian signifikan dina parusahaan nu bisa urang sebut hubungan ieu "Service". Service, sakumaha ngaranna ngakibatkeun, nyaéta kagiatan dua arah, nu perlu komunikasi jeung diskusi solusi pangalusna nu duanana pihak satuju. Ieu aya madhab dina prosés bisnis. SONGBEN ngabagéakeun klien kami nganjang pabrik urang, nu bakal mere Anjeun pamahaman langsung produk urang. Sedengkeun pikeun layanan sanggeus-jualan, urang bakal dikirim insinyur layanan pikeun ngalereskeun produk, upami masalah teu bisa direngsekeun gampang. Aya hiji nyebutkeun heubeul di Cina: konsumén munggaran! Dina cara nu sarua, di SONGBEN, éta Kabéh ngeunaan Anjeun!