regu

IMG_4394

NO tim, NO parusahaan. Tim, salaku unsur dasar tapi penting, muterkeun hiji peran penting dina parusahaan. Kahijian sahiji tim anu ngabogaan pangaruh langsung dina efisiensi gawé. Jadi parusahaan urang bayaran perhatian ka wangunan tim. Samentara éta, grup fraternal tur ngahiji bakal memotivasi staf maranéhna pikeun nyieun nilai pikeun pausahaan supados teguh bakal ngamekarkeun jeung tumuwuh gancang tur gancang. Teu exceptionally, SONGBEN museurkeun kana wangunan tim, boh. Kagiatan lengkep kaasup lalampahan staf, pihak staf, jsb. The gambar kondisi Tim sanggeus-jualan nalika aranjeunna ngumbara ka Jepang ku kapal TAISHAN.

Tim jualan urang bisa dibagi jadi dua bagian - departemen perdagangan domestik jeung departemén perdagangan internasional. Samentara éta, grup perdagangan internasional bakal balik mancanagara pikeun éksposisi nu bakal dilegakeun wengkuan bisnis urang jeung ngalegaan staf urang horizons.

Jeung sababaraha anniversaries penting bakal sohor di parusahaan SONGBEN, kayaning nu ulang-10 tina wangunna SONGBEN paking mesin CO., LTD.

Kabéh kagiatan ieu téh diayakeun pikeun ngamajukeun rarasaan harmoni sarta amity. Simkuring yakin pageuh yén euweuh tim, teu SONGBEN.

IMG_6708
IMG_3485
IMG_6715
1231231qeqw】
IMG_6475
qweqq