Taros Kami

Qingdao Songben paking mesin Co., Ltd

alamat

No.16-7, kiduleun Xianshan Dong Jalan, Chengyang District, Qingdao, Cina.

Surélék

songben@cnsongben.com

telepon

+ 86-532-89653208

+ 86-13953237171

jam

Senén-Minggu

Urang nungguan Anjeun!