Model SF-N otomatis horisontal kueh garing dina Tepi Mesin Packing - Cina Qingdao Songben paking mesin

Model SF-N otomatis horisontal kueh garing dina Tepi Mesin Packing

Pondok Description:


  • FOB Harga:
  • Min.Order kuantitas: 1 sapotong
  • Suplai Kamampuhan: 80 lembar per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / TL / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aplikasi: Dipaké pikeun packing of biskuit belang trayless jeung produk sarupa

    Spésifikasi / Modél

    SF-N2

    450/150

    Max Film Width

    < 420

    Paking Ukuran

    Panjangna: (mm)

    Lebar: (mm)

    Jangkungna: (mm)

    L: 80-240

    B: 40-80

    H: 35-70

    Paking Speed ​​(bungkus / mnt)

    30-80

    Dimension (mm)

    4500 * 972 * 1670 (Kaasup input conveyor, kaasup pusher conveyor)

    paking Bahan

     

    Dipaké pikeun pilem sealing panas sanyawa, OPP / pe, AL / pe, OPP / pe

    Total Beurat (kg)

    1300

    motor daya

    Main motor 1KW hiji set; Pilem motor 0.75KW hiji set

    Sasayogian tanaga

    fase hiji 220V, 50HZ

    total daya

    5KW

     

    QQ1QQ2QQ3

     


  • Saméméhna:
  • Teras: