Model SG-2 kueh garing dina Tepi bungkusan Mesin sareng Otomatis feeder - Cina Qingdao Songben paking mesin

Model SG-2 kueh garing dina Tepi bungkusan Mesin sareng Otomatis feeder

Pondok Description:


  • FOB Harga:
  • Min.Order kuantitas: 1 sapotong
  • Suplai Kamampuhan: 80 lembar per bulan
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: T / TL / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aplikasi: Dipaké pikeun packing of biskuit belang trayless jeung produk sarupa

    Model / spésifikasi       

    SG450 / 120

    SG450 / 150

    SGN450 / 150-2

    Max Film Width

    < 420

    < 420

    < 420

    Paking Ukuran

    Panjang (mm)

    Lebar (mm)

    Jangkungna (mm)

    L: 130-400

    W: 35-100

    H: 30-55

    L: 130-400

    W: 35-100

    H: 30-75

    L: 130-260

    W: 35-100

    H: 30-65

    PackingSpeed

    (Bungkus / mnt)

    30-105

    30-105

    30-105

    30-200


    Dimension (mm)

    4300 * 1375 * 1840

    (Kaasup input conveyor, kaasup ngadorong conveyor)

    paking Bahan

    Dipaké pikeun pilem sealing panas sanyawa, OPP / pe, AL / pe, OPP / pe

    Total beurat (kg)

    1300

    motor daya

    Servo motor 0.82kw 3sets; Servo motor1.48kw 2sets

    Sasayogian tanaga

    Tilu fase 380V, 50HZ

    total daya

    9KW

    QQ1QQ2QQ3


  • Saméméhna:
  • Teras: