Dubai, Simkuring Dupi Datang!

Processing mesin Pameran Food International Dubai  teh Expo panggedéna jeung paling penting dina aréa pertengahan wétan, anu méré kami Chances ngobrol ngeunaan kerjasama bisnis kalawan unggal raray séjén pikeun nyanghareupan. Hasilna, QINGDAO SONGBEN pak AG Waluya mesin CO., LTD baris nyokot bagian dina Expo di Dubai, Émirat Arab ngahiji ti 6 Nov. ka 8 Nov. taun ieu. Alamat lengkep nyaeta Dubai Dunya Trade Center, sarta kami stan  NO. nyaeta Z4-40. Wilujeng sumping di komunikasi sareng urang.

222


waktos pos: Aug-03-2018