Dina Jalan of ALLPACK

ALLPACK teh Expo pangbadagna di Indonésia, nu nahan unggal taun. QINGDAO SONGBEN pak AG Waluya mesin CO., LTD bakal ilubiung dina paméran ALLPACK di Jakarta, INDONESIA ti 17 Oct. ka 20 Oct. taun ieu. Jeung stan  NO. nyaeta AE023. Urang warmly ngabagéakeun comings Anjeun.

111


waktos pos: Aug-03-2018