Ngabagéakeun Ka kami Website Anyar!

The Loka Ramat resmi anyar QINGDAO SONGBEN bungkusan mesin CO., LTD geus nempatkeun kana ngajalankeun formal. Informasi nu detil rupa produk urang geus diropéa. Ngabagéakeun mitra kami jeung babaturan nepi ka didatangan ku ramatloka ieu. Sarta kami tulus bakal nyandak bongbolongan anjeun.

Ngaran domain anyar: http://www.cnsongben.com

The anyar e-mail: songben@cnsongben.com

IMG_5288


waktos pos: Aug-16-2018